1 til 1 – coachingsesjoner med Åsmund

Alt er mulig. Det er mulig å velge deg selv. Å gå for det du brenner mest for, det som virkelig betyr noe. Å skape din egen tilværelse. Å gjøre det du elsker. Oppmerksomt nærvær, klarhet og tydelige valg er mulig. Det er også mulig å oppleve kjærlighet. Å velge den. Nysgjerrighet og åpenhet er mulig. Det er mulig å ikke ta alt så dønn seriøst. Til og med å le av det hele! Og det er alltid mulig å oppdage noe nytt. Alt er faktisk mulig. Sånn som drømmer. Drømmer kan lyttes til. Jobbes med. Konkretiseres. Og realiseres. 

Hvordan?

Det handler om virkeligheten din, slik den er. Det handler om hvordan du forholder deg til virkeligheten. Og det handler om det du bærer inni deg, som venter på at du gjør det til virkelighet.

Om du ønsker å virkelig gjøre noe med drømmene dine, walk the walk, er det etter min erfaring tre elementer som er spesielt vesentlige: 

1. Gjennom materien. Også kjent som ned i dritten. Det høres alltid verre ut enn det er. Samtidig er det rimelig sikkert – ønsker du å skape reell endring, må du også se på det som er ubehagelig. Jeg kjenner ikke en kjeft som har kommet seg uskadet gjennom livet, men i det øyeblikket du tar sjansen på å utforske skyggesidene vil du også oppdage styrkene. Ofte er svakheter bare en tenkt kvalitet – møtt med omsorg og nysgjerrighet viser de seg gjerne å være de største fordelene vi har. Ut av søla vokser det tross alt lotusblomster.

2. En dypere kontakt med deg selv. Hodet er viktig, men ressursene dine sitter ikke bare der. Den indre stillheten – kontakten med et dypere sted i deg – fungerer ikke bare som et stødig fundament i tilværelsen, men også som grobunn for den fremtiden som skal komme til live gjennom deg. Meditasjon og mindfulness reduserer stress, øker fokus og konsentrasjon og gir ikke minst velvære. Aldri undervurder velvære. Glede er en kompasskurs verdt å sette, særlig når du vil videre til:

3. Kreativitet og skaperkraft. Med fraspark i stillheten kan de viktigste spørsmålene stilles: Hva elsker du? Hva gjør at du føler deg levende? Hva vil du bruke tiden og livet ditt på? Store spørsmål har sin plass, det har også de litt mindre: Hvordan mestre en utfordrende og hektisk hverdag, både hjemme og på jobb?  Hvordan kan du ta valg som gir mening for både deg selv og omverdenen? Hva gir trygghet, klarhet og ro i perioder med mye endring? 

Du har svarene. På din vei mot dem er min oppgave å stille spørsmål, lytte og gi deg feedback. Noen ganger forsiktig og stille. Andre ganger aktivt og inspirerende. Alltid ærlig og nysgjerrig.

Og husk: Alt er mulig.


scottlondon_3644_sm.jpg

Hva jeg tilbyr

Enkeltsesjon:
En coachingsesjon varer i 1 time og koster 1000kr. 

Coaching-program: 
Et 3-måneders program med 12 møter koster 10.000kr. Det inkluderer meditasjoner, verktøy og ressurser skreddersydd for deg. Ta kontakt om du vurderer et coachingprogram. Vi tar alltid en telefonsamtale før vi inngår en avtale, og coaching-program tilbys kun til deg som virkelig er motivert.


Da jeg trengte hjelp til å kartlegge veien videre, hjalp de ukentlige samtalene med Åsmund meg til å finne svarene inni meg. Det var som å tre inn i en stille verden hvor ting ble satt i perspektiv og det viktige i livet ble tydeligere.
— Marie

Send en forespørsel:

Jeg setter av et begrenset antall timer i uken til individuelle sesjoner. Du er velkommen til å ta kontakt, så setter vi opp en avtale og møtes på mitt kontor på Frogner i Oslo. Jeg tilbyr også sesjoner over telefon eller Skype.

Bruk skjemaet til å sende meg en forespørsel, evt ring eller send SMS på tlf 414 84 111.

altermulig_rundt.png


(Foto: Scott London)